Vazy

Herregud, är så trött och ihjälpluggad.. men hk-provet och musik-provet gick nog bra i alla fall, speciellt det första. Sen alltid efter  jobbiga provveckor känner man sig fri, och speciellt nu när det är sportlov också! Men inte för jag måste skriva uppsattser ochplugga i alla fall. fy fan.
Skriver nu NO och packar det sista, och kollade nyss på en blogg jag älskar. Det är min mammas kompis Åsah som också har hundar som hon och mamma brukar gå ut med, och med Wolley såklart. Eller rättaresagt hund.. :( Mamma visade mig bloggen för ett tag sen, och idag gick jag in på den och läste om Åsahs hund Vazy som precis har blivit avlivad. Här är inlägget, och snälla, LÄS HELA ÄVEN FAST DET ÄR LÅNGT!!
Här är Åsas blogg.

För mig som har hund var det väldigt sorgligt,  jag vet inte om det är för dem som inte har, men ni kan ju tänka er att förlora en lillebror man levt med i typ tio år, gått ut med och lekt med och tränat varje dag. Haft vid sin sida varje kväll och morgon. En hund är faktiskt som ens eget barn. Jag brukar faktiskt reflexmässigt säga att "vi är sex stycken i min familj. Alltså med Wolley."
Han är min bror och jag älskar honom som en, fast vi bara haft honom i ett och ett halvt år. Det spelar ingen roll hur äcklig han än är ibland, eller hur trött jag är på att gå ut med honom hela tiden. Så ja, jag erkänner, att när jag läser Åsahs inlägg och ser den fantastistka hejdåbilden relaterar jag till Wolleys död och sorgen av en förlorad lillebror, så börjar jag gråta. Tyck att jag är larvig. Men vänskapsbandet till en hund är stor.
Nu ska jag fortsätta packa, gud va jag blev nere nu..
/Linda
2011-02-26 @ 14:19:33 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


taggapackatagga, drickamassakaffe, packatagga

Bloggar mer imorrn.
2011-02-25 @ 22:54:28 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


liketocomplainmore.blogg.se

Aaa jag trodde jag kunde allt till provet imorgon men har nu förstått att det inte kommer bli mer än G, kanske inte ens det!
Nä, nu får jag skärpa mig och göra bloggen mer positiv!
Bli glaaaaad såhäääär glad ett jordklot och luft som är så icke avgasigt att det syns en spegelbild wiiiieepatetisk bild jag hittade på rysk hemsida
No comments below. Jo, googlebild

/negative person # 1
2011-02-24 @ 22:33:49 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


nuharjagsuttitifemminuterochförsökttänktutvadrubrikenskavara!

Det är kallt. Jag förfryser. Gråter halvt av kylan. Känner mig dum och barnslig och blir arg på mig själv. Två prov de kommande två dagarna. Klaga lite mer. liketocomplain.blogg.se.
Vad som får frosten runtomkring mig att smälta lite:
http://fanten.se/
+ att det står överallt att kylan ska försvinna nu i helgen! :) Och jag tänker inte skriva det negativa jag precis tänkte skulle hända eftersom vi åker till fjällen, neh.
Pallar ingenting idag. Godnatt.
/OtroligtPatetiskaLillaJag
2011-02-23 @ 22:57:46 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Övergångsställe

Man tycker kanske att jag hade kunnat lägga upp en bild på min nya hårfärg efter jag skrivit om den, men det blev inte riktigt av, så nu gör jag det :)
INNAN
Sämst bild, men man ser iaf (som jag skrev för några inlägg sen) att trots att det gått mer än ett halvår och att det var en intensivtoning satt fortfarande lite rött kvar. Här ser det ut som om jag har gröngrått hår med röda slingor.. (y)

EFTER

Den här bilden är lite exponerad men annars inte mer omgjord än så. Ibland ser mitt hår lila ut mot snön, annars är det bara mörkbrunt. Men när det kommer i solen lyser det "som ett rött trafikljus" citat av någon av mina närmaste. Som typ längst upp på bilden.

NU ska jag kolla på Erick o Makkan! Haregött!
/Linda
2011-02-22 @ 21:13:15 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


oTURSDAG capslock.

Suck, två prov och några inlämningar denna vecka. Och jag ahr fullt upp tisdag och onsdag, och ena provet är på torsadag, så ska plugga järnet idag. Skippar att träna småttingarna idag på gympan, där försvann 60 spänn pga plugg.. ggrymt. Tråkinlägg. Emma är sjuk och nån lämna precis in min skoldata för att den trodde den var borttappad, hallå jag var borta i tio sekunder och det stod folkruntomkring den, men ändå kommer en liten smart 97 och lämnar in den till expeditionen? Sov högt 15 timmar på helgen, och dessutom har jag gjort illa samma ben på tre ställen idag. Och alles nyss var jag såhääär nära påa tt ramla i trappan i skolan. Lucky day.
Dålig bild men den gör mig glad. Bror ♥

/Linda
2011-02-21 @ 13:06:58 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


I lay my life on you

Oj, depp iförrgår eller..? ;)
Jag hann inte blogga igår, Clara och Sanja ringde mig och tyckte att vi skulle träffas. Clara kom hem till mig och sedan skulle Sanja och vi helt plötsligt gå hem till Julia och kolla melodifestivalen. Problemet för mig var såklart inte sällskapet: Amanda, Sandra, Julia, Emelie. Melodifestivalen var. Jag står inte ut med skiten. Det enda jag gillar är i början när häxan surtant och "precis"-snubben snackar och håller på med deltagarna innan de ska uppträda och håller på, haha ;) Men vi gick dit och kollade på hela. Sen gick vi hem till mig och såg på Secret Window, en rysare med Johny Depp som var hur bläh som helst. Men det var ändå lyckad kväll, annars hade jag suttit och pluggat hela natten vilket jag i och för sig hade behövt...
Men, nu är jag iaf glad för jag har i genomsnitt 12 unika varje dag, plus att det snart kommer vara ett till Studio 15. Sen åker vi ju till Sälen nästa vecka! :D
Eric Saade. Snygg men.. inte ok.


Ble

Haha, kolla denna. Helt skumma människor man känner som länkar dethär på facebook---->
http://www.blueballfixed.ytmnd.com/
Favoritdag imorrn!
/Linda
2011-02-20 @ 17:44:44 Permalink Kommentarer (2) Trackbacks ()


Två röda inringade

Är jag inte helt grym på att uppdatera?
Men hallå jag går i åttan, har aktiviteter varje vardag, har vänner och en hund.
Men jag ahr å andra sidan inget otroligt att skriva om idag, tycker det är så träkigt när man bara skriver idag gick jag upp och åt frukost och tittade på en film osv. Vilkert jag iofs också gör men jag försöker iaf få med något som är lite roligt att läsa. Men idag får ni bara två bilder.
haha. spelen tar ju seriöst över killarna i hela Sverige.


oups sne. det här läste jag i en bok, det var sådär halvläskigt eftersom allt stämde in på mig..

Nu blire plugga musikteori ! (y)

/Linda
2011-02-19 @ 14:54:06 Permalink Kommentarer (3) Trackbacks ()


romme

Sova fem timmar
Alarm stod på 04.30
Åka buss och må illa i tre timmar
Frysa näsan av sig och få snö i pjäxorna
Käka godis och sjunga Emma, Emma - Markoolio(typ awesome) med Emma
Brinna upp av värmen i bussen
Skynda hem
Bli tvingad att packa upp allt
Plugga
Plugga
Plugga
Duscha
Blogga
Godnatt
/Linda
2011-02-16 @ 21:17:12 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Hårfärg

Sitter vid datan med hårfärg i håret, låter mamma färga med L'Oreal Paris som man kan köpa på Åhlens haha, duger för mig ;) Tittade jag mig själv spegeln i starkt ljus hade jag grått hår med röda slingor.. (y) hur kunde min röda hårfärg som jag färgade på sensommarn hålla så länge? sjukt, för det var en intensivtoning bara, ska hålla i 6 veckor normalt. Men så iaf, jag gick till forum och köpte mig hårfärg för 115 svenska riksdaler(79:- när jag köpte i sommras...)
Taggad på Romme! Inte för att de är sämsta skidbackarna i Sverige, utan för att jag ska åka med mina lillebrors skidor med mina underbara kamrater! :) Sedan sportlovet--> SÄLEN! hur många gånger har jag egentligen tjajat om detta??
Bild från finfina google, hårfärgen




Googlebild.

GLAD ALLA ♥-ANS DAG PÅ ER! 
Nu går jag och sköljer ur den här skiten.
//Linda
2011-02-14 @ 22:32:39 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Dansadansa

Fredagen var grym. Jag var på Studio 15 Into the dark med Emma, Sanja, Alicia, Sara och några fler. Vi skulle ta oss till södermälarstrand 25, ingen av oss visste var det låg... Vi går från slussen, upp och ner för alla igensnöade trappor(snökaoset några timmar innan ni vet..), fram och tillbaka och på broar där det inte fanns övergångställen. Vi träffade andra gäng hela tiden som också irrade omkring, och vi frågande om vägen av folk vi inte kände. Sanja den söta tokan hade klackskor, och som jag nämnde var det ju snökaos och för er som inte har varit vid södermälarstrand kan jag säga att det är branta backar och trappor längs hela "stranden". Det var tre decimeter djup snö och nerförsbacke och känseln i mina converse försvann direkt. Men det var lugnt värt mina frusna fötter och de 100 :- man betalade för biljetten.
Väl inne: värme, spotlights, redbull, Laserryssen, klump i mitten, hoppar du hoppar jag.. dansa tre timmar nonstop.
Grymt.
Väl hemma: Sanja tar av sig klackskorna och ramlar i trappan. Vi lägger oss i soffan och somnar, klockan är 4 och nästa dag väntar träningsvärk i benen, haha! ;)
Spikat för nästa år!
såhär såg det ju inte riktigt ut då, men det var var iaf stället ;) bild från google


Som ni ser går husen upp i en backe.. bakom båtarna var det :) bild från google


Förresten, har fått frågan om alla foton/teckningar på min blogg är mina.
Svaret är att alla bilder jag lägger upp inklusive headern har jag ritat/fotat, om inte skriver jag att de kommer från t.ex. google som här ovanfrån :)
/Linda
2011-02-13 @ 17:08:53 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Storm

Snökaoset i fredags... hjälp. Jag lyckades ta mig till skolan. Dagen gick långsamt och bara hälften var där. Sen åkte jag till forum och köpte hårfärg, en mörk med lite rött i. Nästa gång blir det nog rött igen! efter det skulle jag åka hem, och jag visste att bussarna hade börjat gå men att de kom oregelbundet. Så jag satte mig på en snöig bänk i minusgraderna och blåsten och väntade på bussen. Ingen kom. Redan efter en kvart var det helt olidligt, och jag var stelfrusen. Jag väntade i ganska precis en timme innan jag reste mig och stapplade iväg till en annan busshållplats för att ta en annan buss, en omvägsbuss. Den väntade jag på i 10 minuter, och sen fick jag underbar värme i fem minuter innan  det var dags att vänta på en annan buss som går hem till mig. Efter 20 minuter fick jag nog när inte heller denna buss kom, så jag ringde pappa som jag visste var någonstans i krokarna och han kom och hämtade mig med sin taxi. Tur det, annars hade jag säkert frusit ihjäl eller försökt åka med någon främlig påväg mot älta.
Denna lilla händelse var den mest underbaraste en och en halv timmen i mitt liv tror jag. ska berätta mer om fredagkvällen nån annan gång, inlägget blev så långt ;)
Just nu är jag osocial, för vi har gäster hemma hos oss, för vi firar pappa och farfar. Ett kort jag ritade:
Wolley i mitten.

Nu ska jag äta tårta och lägga på mig litefastne för jag tänker inte så som alla andra gör.
/Linda
2011-02-12 @ 21:14:02 Permalink Drawings Kommentarer (1) Trackbacks ()


Diamant

"Jag är kolatoom.."
NOlektion, sitter och tittar på en pratande liten kolatom..? FANTASI
Kort inlägg idag.
Tycker ni att jag borde ha en bakgrundsbild på bloggen?
Tipsar om sötaste Alicias blogg,
Jag är så taggad på romme nästa vecka! :D och sedan sälen på sportlovet, med alla underbara.. älskar er <3
I romme ska jag låna min lillebrors skidor och Sälen hoppas jag på att kunna hyra snowboard. Det kommer bli wonderbaart!
Skolfoto i början på åttan, jag ser helt mongo ut.
Sanja vampyr, Sara flin, Alicia fjorre. Kärlek till er!
/Linda
2011-02-08 @ 13:01:36 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Favoritdag.

Sitter med Alicia, Sara och Emma och försöker lyssna på Björn, en SOlektion ingen bryr sig om. Alla låtsats lyssna och tittar ibland upp över sina datorskärmar, men ingen vet egentligen vad han har snackat om i  45 minuter nu. Jag med. Har ingen speciell bild idag, så tar några foton jag tog på jullovet. Redskap: Kamera, reflexskärm, diskho och droppande kran. Amazing.
Enligt mig är detta fotot typ underbart.

Ytterligare tre redskap: plastpåse, folie och pappstjärna i guld.


Och en bild jag inte tog i diskhon, fruset äpple

Lunch nu, måndagen fortsätter!
/Linda

2011-02-07 @ 12:40:48 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Nämen

Hoppsan! Sämst uppdatering!
Men i helgen skulle jag åka till landet och trodde att jag skulle få åka hem på lördag men nä? Tydligen inte. Aja, blev en rätt så trevlig familgehelg iaf, de kan vara bra IBLAND de med. Fast riktigt galen blev jag. När vi ska åka på fredagen tar jag med mig familjens Canon istället för min egna, eftersom jag inte gillar min(ska sälja den snart, hoppas jag!) och inte fotar med den längre. Men, när jag ska ta mitt första foto på lördagsmorgonen, fungerar den inte. Den ställer typ in skärpan på linsens smuts eller nåt?? beror antagligen på denna underbara(!!) vinter vi har här i Sverige just nu, men jag vill fota med en kamera som funkar iaf en stund utomhus när det är kallt. Så, det bli Vildeldens 5megapixskamera när jag vill fota något under helgen. Men, ni får en sommarbild på min käre andra bror, som jag förresten har fixat facebook åt idag! (y) Sommarbild.
Har man en snygg familj så har man.

Måndag imorgon, längtarabsolutinte
/Linda
2011-02-06 @ 22:11:51 Permalink Fotografering Kommentarer (1) Trackbacks ()


Dag & Is

Idag hade vi All världens mat på hemkunskapen. Det är ett prov där man ska skriva typ bok om ett land på fem sidor, och sedan hitta recept på mat de äter i landet och sedan laga det. Och eftersom vi i musikklasser inte har hemkunskap i nian är det nu bara en termin kvar att förändra sitt betyg, och All världens mat är en viktig del, det är nästan hela slutbetyget. Lagade iaf mat med sanja mat från Sydafrika, vi sprang runt och skrek och alla var jättenervösa! Men sedan lyckades vi iaf, och man fick smaka på alla andras rätter sedan också, och vår glass(kokos och banan) gjorde succé bland alla ;) Nästan alla mådde illa efter att vi ätit så mycket, och vissa hade ont i huvudet för att det hade varit så stressigt. Men alla blev nöjda med det, och äntligen slipper vi All världens mat! Stor lättnad. Fast nu väntar betygen...
Men iallafall, nu kommer dem. Dag och Is. Bilderna jag berätta om i förra inlägget(dålig uppdatering men fullt upp som vanligt.)

DAG OCH IS
Modell: Emma Wahrling
Foto och sminkning: Linda Gustafson

Innan

Hela sminkningen. Tog fem timmar om någon är intresserad?


Bara för att den var så söt.

Fotning

Dag & Is


Ingen bra bild, men älskar ändå intrycket man får av bilden.


Sommar och sol och spa.


Och is och vinter och - is.

Efter

Sen var klockan fem på natten och vi orkade inte fota mer... och jag tittade på medan fem timmars arbete åkte ner i avloppet.

Tack Emma, du gjorde min dag(natt)! <3

/Linda



2011-02-03 @ 22:16:52 Permalink Fotografering Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 2.0