My Immortal - Evanescence

Hade nästan glömt bort denna, när jag nyss av misstag hittade den. En jättefin låt från mina något mer emo-musik-lyssnande tider. Det går inte att bädda in, så ni får en fin liten länk istället...
Det var det enda för idag, orkar inte skriva mer. Bilder från Dag och Is imorgon kanske? Ni som inte vet vad det är, you soon will ;)
Men nu, stäng ute allt irriterande ljud, sätt på de bästa högtalarna, lyssna på hela och gör som jag, typ


http://www.youtube.com/watch?v=sto-uue0qxc
gråt
/Linda

2011-01-31 @ 21:31:06 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Snö

Hoppas den försvinner snart. Nu är det som fulast också, ingen snö på träden, bara den på marken som är hård och gropig. Idag var jag ute med Wolley i 2 timmar mitt på dan och fotade lite.
Jag är typ frisk! :)
Död vass

Finaste Wolley kl 3

Ett random träd


Finaste Markus


Finaste fjortispappan
/Linda

2011-01-30 @ 18:10:09 Permalink Fotografering Kommentarer (0) Trackbacks ()


"Fem steg bakåt, två steg fram" M - Kent

För någon vecka sen läste jag Låt den rätte komma in. Den rekommenderas, om ni gillar att inte kunna slita er från textstorlek 5 och bli mörkrädda. Efter det tittade jag iaf på filmen och tyckte att den inte var läskig alls och att de kunde gjort en tvåa också, för det var bara halva boken. Eli, vampyr"tjejen" är t.ex. en kille i slutet av boken. Två cveckor sedan, pluggfri och rastlös ritade jag denna till minne av den underbara boken. Inte brutal alls.
Skrynklig, jagvet, och NÅGON hade kladdat ut rött uppe i väntra hörnet. Menmen:
Akvarellpennor, pensel storlek 3

/Linda
2011-01-29 @ 18:28:58 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Freda

Hur kan man vara så trött? ändå sov jag minst sex timmar inatt, ganska normalt för mig... Men jag har bara suttit och glott och inte kunnat tänka alls. Hoppas på att bli lite piggare till kvällen..
O dålig uppdaterng, jag går faktiskt i skolan... ;) plus så måste jag ju hinna rita oxå, det tar faktiskt inte bara fem minuter. Och hinner bara på vissa helger. Iaf, jag är upptagen människa..
Men men, här komm er iaf en bild jag tog för ett tag sen... inte så bra bild, men rätt fin tycker jag :)


WAzzap.
/Linda

2011-01-28 @ 13:44:34 Permalink Fotografering Kommentarer (0) Trackbacks ()


Ny header!

Japp, nu blir det en ny nyritad header!
Alldeles snart ska jag äta god middag bestående av bearnaisesås och lövbiff och en massa annat med familjen. Det kan vara ganska mys ibland oxå. Men stannar hemma p.g.a. att jag har blivit tvärförskyld och det jag skrev om igår att jag var hes: idag har jag tappat rösten. På riktigt. (y) Så duktig är jag alltså... Ska baka cupcakes snart, eller i all fall försöka ;) Hoppas ni får en bra kväll nu, nya headern kommer upp snart!
/Linda
2011-01-22 @ 19:10:55 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Uppdatering

Fy o blä o usch. Förskyld och hees så man inte känner igen min röst, faktiskt är den helt underbart  seixig.
Wolley salivade nyss sönder mig, hur kan jag tillåta något sånt äckligt. Jag antar att han är för söt för attt jag ska säga till honom :)
I förrgår fick min dator virus, det kom från kissies blogg, så akta er lite för det är inget trevligt virus. Min skoldata oxå, hehe...
Nu ska jag kolla på Knight and day lr vad den nu heter, haha, den som gick på bio förut.
Dagens.
ITS OVER

/linda
2011-01-21 @ 21:34:06 Permalink Drawings Kommentarer (0) Trackbacks ()


SOSVENSKAjippiay

Yessss  nu ska vi ha våran trevliga tvåtimmars so/svenska-lektion. jag är ungefär såhär glad:vbnijohvgf icghjm¤%6
En riktig bild av Wolley ;)

Gör allt för dig emma <3
2011-01-19 @ 14:27:34 Permalink Kommentarer (3) Trackbacks ()


Begrav er i snö

NEJ jag ändrar inte på mig för några personers åsikter om att jag ändras. Så, nu vet ni. Tror ja gick me i nån grupp nån gång, typ "if you dont like me, get out of my life..."
/linda som är allt möjligt nu, förlåt
2011-01-18 @ 18:07:37 Permalink Kommentarer (4) Trackbacks ()


Söt

Skulle fota Wolley, familjens nästan 2åriga flatcoated retriver, och jag skulle prova hur det blev med blixt så tänkt inte på exakt vad jag fotade, bara klickade... och resultatet ;)
snel hest
/Linda
2011-01-16 @ 21:14:42 Permalink Fotografering Kommentarer (2) Trackbacks ()


Första inlägget

Sådärja, nu sitter jag här kl halv ett på natten och pustar ut, har suttit me designen i nåra timmar(?) nu... så mycket slit för så lite(som inte ens e klart).
Nu ska jag alltså starta en ny blogg igen, har haft två innan som har skitit sig för att jag inte orkat blogga och hade inte något mycket mer intressantare än alla andra som bloggar som jag ville berätta om. Men idag kom jag på att jag kan göra något speciellt som det faktiskt inte finns så många bloggar av: teckningar. Haha, javet, låter ju lite knäppt men jag ska iaf ge det ett försök och se hur långt det håller. Bilden ni får idag är endast headern, tyckte det räckte ;) Gnatt!
/Linda
2011-01-15 @ 00:30:35 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 2.0